Cuviosul Paisie Aghioritul – Vin ani grei… Acum devii erou dacă nu saluţi pe diavolul. Se vor da lupte duhovniceşti. Sfinţii se vor sfinţi mai mult şi spurcaţii se vor spurca şi mai rău. Vom avea încercări mari…

1

Motto: Din betie te poti trezi, dar din prostie nu

Mesaj primit (scris de un Părinte):

“Slava lui Dumnezeu pentru tot! Sa va rasplateasca Domnul jertfa.

Nu va intristati, ci va bucurati! Cu fiecare victorie a nefirescului, suntem cu un pas mai aproape de venirea Domnului. Si acesta este singurul scop al existentei noastre. Intalnirea cu El si ajungerea Acasa. Asa ca bucurati-va si va veseliti!

Si de acum, gata, lupta marturisirii incepe! Pe viata si pe moarte! Pe viata in si cu Hristos, sau pe viata in moarte fara de Hristos.

Nu raspundeti la provocari, nu intrati in polemici, nu raspundeti la rau cu rau, ci asemenea Cuvantului lui Dumnezeu, si asemenea atator generatii de Sfinti, aveti atintita privirea doar catre bucuria Invierii. Pe care nu o sa o poata lua nimeni de la noi.

Tavalugul va incepe sa vina, caci boicotul de astazi a deschis larg poarta stapanitorului acestei lumi. Nu ii condamnati pe cei ce au facut-o. Nu au stiut ce fac. Ci purtati sufletele lor in rugaciune, ca Domnul sa mai salveze ce se va mai putea din ei.

La lupta deci, clipa de clipa, pentru a castiga darul fara de pret al sfinteniei si al partasiei cu Dumnezeu. Iar cele mantuitoare se vor adauga fiecaruia, pe masura jertfei dragostei din inima voastra.

Va iubesc! Noapte buna Sfintilor!”

*

Fraţilor, nu deznădăjduiţi că a eşuat referendum-ul, că toate acestea trebuie să se întâmple. Trăim vremurile de pe urmă iar mântuirea este individuală. Lot s-a mântuit şi în Sodoma. Iuda a pierit fiind chiar lângă Hristos. Mântuitorul a prorocit că când se vor întâmpla toate acestea, venirea Lui este foarte foarte aproape.

Luca 21:34 – 34. Luaţi seama la voi înşivă, să nu se îngreuieze inimile voastre de mâncare şi de băutură şi de grijile vieţii, şi ziua aceea să vine peste voi fără de veste.

Din păcate s-a îngreuiatat pântecele poporului de atâta mâncare şi băutură şi nu mai sunt în stare să cugete cele duhovniceşti.

Marcu 13: 7. Iar când veţi auzi de războaie, şi de zvonuri de războaie, să nu vă tulburaţi, căci trebuie să fie, dar încă nu va fi sfârşitul.

8. Şi se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie, vor fi cutremure pe alocuri şi foamete şi tulburări vor fi. Iar acestea sunt începutul durerilor.

9. Luaţi seama la voi înşivă. Că vă vor da în adunări şi veţi fi bătuţi în sinagogi şi veţi sta înaintea conducătorilor şi a regilor, pentru Mine, spre mărturie lor.

12. Şi va da frate pe frate la moarte şi tată pe copil şi copiii se vor răzvrăti împotriva părinţilor şi îi vor ucide.

13. Şi veţi fi urâţi de toţi pentru numele Meu; iar cel ce va răbda până la urmă, acela se va mântui.

19. Căci în zilele acelea va fi necaz cum nu a mai fost până acum, de la începutul făpturii, pe care a zidit-o Dumnezeu, şi nici nu va mai fi.

29. Tot aşa şi voi, când veţi vedea împlinindu-se aceste lucruri, să ştiţi că El este aproape, lângă uşi.

33. Luaţi aminte, privegheaţi şi vă rugaţi, că nu ştiţi când va fi acea vreme.

*

1

Icoana Mântuitorului Iisus de la Biserica Foișor din București a pocnit si s-a crăpat astfel, astăzi in timp ce se zicea rugăciunea Tatăl Nostru.

Reclame

Un gând despre „Cuviosul Paisie Aghioritul – Vin ani grei… Acum devii erou dacă nu saluţi pe diavolul. Se vor da lupte duhovniceşti. Sfinţii se vor sfinţi mai mult şi spurcaţii se vor spurca şi mai rău. Vom avea încercări mari…

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: